SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bölge Sergisi Açılacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:14:29
Bölge Sergisi Açılacak
A- A+ PAYLAŞ

Bu Benim Eserim Projesi Bölge Sergisi , Salı günü Malatya’da açılacak. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Millî Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü ve TUBİTAK işbirliği ile gerçekleştirilen ‘Bu Benim Eserim’ adlı proje çalışması ülke genelinde Millî Eğitim Bakanlığı'na bağlı ilköğretim okullarının 6, 7. ve 8. sınıflarına yönelik olarak gerçekleştirilmekte, Matematik ve Fen Bilimleri alanlarını kapsamaktadır” ifadelerini kullandı.

“Bu yıl 8.si yapılacak olan yarışmanın Türkiye genelindeki 12 bölge merkezinden biri Malatya. Malatya Bölge Merkezine bağlı iller Adıyaman, Bingöl, Diyarbakır, Elazığ, Mardin, Şanlıurfa ve Tunceli’den oluşuyor” denilen açıklamada, daha sonra şunlar belirtildi:

“2012-2013 Eğitim öğretim yılında Malatya Bölge Merkezine bağlı 8 ilden katılan toplam 4 bin 253 projeden İl Çalışma Gruplarınca ilk eleme sonucunda bin 185 proje Bölge Çalışma Grubuna, Bölge Çalışma Grubunca 2. eleme sonucunda belirlenen 300 proje de Bölge Bilim Kuruluna gönderilmiş ve Bölge Bilim Kurulu da, Adıyaman’dan 8, Bingöl’den 8, Diyarbakır’dan 8, Elazığ’dan 17, Malatya’dan 21, Mardin’den 8, Şanlıurfa’dan 17, Tunceli’den 3 proje olmak üzere toplam 90 projenin bölge sergisinde yarışmasına karar vermiştir. Bu Benim Eserim Projesi, Malatya Bölge Sergisi 09-10 Nisan 2013 tarihlerinde Remark Otel’de yapılacak merkezden ve ilçelerden öğrenciler belirlenen zamanlarda sergiyi gezecekler.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız