SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bölge Toplantısı Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:53:36
Bölge Toplantısı Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ
Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün organize ettiği 14. Ulaşılabilirlik Bölgesel Paylaşım Toplantısı yapıldı. 
 
Anemon Otelde yapılan toplantıya; Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müşaviri Ayhan Metin, Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü Basın Müşaviri Kenan Önalan, Emniyet Müdür Yardımcısı Yakup Kurtaran, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hidayet Bozkurt, ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı. Programda konuşan Murat Çağrı Erdinç, "Engelli vatandaşlarımıza yönelik çok ciddi çalışmalarımız var. Engelli vatandaşlarımızın istihdama katılmaları; sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlara, daha doğrusu hayatın her alanlarında aktif bir şekilde yer almalarını sağlayacak her türlü tedbirler; Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz bünyesinde olsun, oluşturduğumuz engelli çalışma komisyonumuz ve çalışma grubumuz tarafından olsun, çok ciddi bir şekilde takip edilmektedir" dedi.
 
Hidayet Bozkurt da basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Genel Müdürlüğümüzün çok önemli çalışması; özürlülerle alakalı duyarlılık oluşturabilmek, şehirlerimizde, toplumumuzda, özürlülerinde yaşayabileceği zeminler, ortamlar hazırlayabilmektir" dedi. Özürlülerle alakalı olarak, 1 Temmuz'a kadar belediyelerin hazırlıklarını yapmak zorunda olduğunu hatırlatan Bozkurt, şöyle konuştu:
 
"1 Temmuz’dan itibaren bu hazırlıklarını tamamlamayan, kentini, şehrini, bulunduğu kasabayı özürlü kardeşlerimizin yaşayacağı duruma getiremeyen belediyelerimizle alakalı, orada yaşayan engelli vatandaşlarımız dava açma hakkını kazanmış olacaklar. Bugün burada bu konuyla ilgili toplantı yapılıyor. Çok başarılı ve çok yerinde bir çalışma oldu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız