SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bölge Turnuvası Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:12:05
Bölge Turnuvası Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü 1. Türkiye Voleybol Şampiyonası Doğu Anadolu Bölge Turnuvası Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen törenle başladı. 

Açılış törenine Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hidayet Bozkurt ile şube müdürleri katıldı.

Törende bir konuşma yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hidayet Bozkurt, “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğünün tertip ettiği Malatya’nın ev sahipliği yapmış olduğu 1. Türkiye Voleybol Şampiyonası Doğu Anadolu Bölge Turnuvasına katılan illere ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluyuz ve gururluyuz. Dostluğun, kardeşliğin, sevgi ve muhabbetin kazanmasını istiyoruz. İnşallah Doğu Anadolu Bölge Turnuvasında başarılı olan takımlar Türkiye’de başarılı olurlar. Bu turnuvaya katılan İllerimize gençlerimize başarılar diliyorum’’ diye konuştu.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ise, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığımız arasında gerçekleştirilen protokoller neticesinde iki müdürlüğün ortaklaşa çalışmalara imza attığını kaydederek, “Birçok ortak faaliyetlere iki bakanlık arasında birlikte imza atıldı. Bunun bir örneği de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz bünyesinde Yaz Spor Okullarında açılmış olan Basketbol, Hentbol, Voleybol, Atletizm, Masa Tenisi, Satranç, Bilardo, Resim, Halk Oyunları, Bilgisayar, Tiyatro, Müzik kurslarıdır. Bu kurslara kayıt yapan toplam 282 SHÇEK’e kayıtlı olan gençlerimize hizmet verdik. Bu tür hizmetlerin her yıl daha çok artacağını ümit ediyorum. 1. Türkiye Voleybol Şampiyonası Doğu Anadolu Bölge Turnuvasına ev sahipliği yapmaktan mutluluk ve gurur duyuyorum hoş geldiniz diyor ve başarılar diliyorum’’ dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü 1. Türkiye Voleybol Şampiyonası Doğu Anadolu Bölge Turnuvası, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hidayet Bozkurt’un açılış vuruşuyla turnuva başladı. 

Turnuvada Malatya, Bingöl, Erzincan, Erzurum, Muş ve Van yetiştirme yurdundan katılan erkek ve bayan voleybol takımları mücadele edecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız