SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bölge Üniversiteleri Toplantısı..

A- A+ PAYLAŞ

"1. Bölge Üniversiteleri Toplantısı" Sivas'ta yapıldı. İnönü Üniversitesi'nin de aralarında bulunduğu 6 üniversitenin yöneticileri, çeşitli konularda işbirliği kararı aldılar.

Konuyla ilgili olarak Cumhuriyet Üniversitesi'nden yapılan yazılı açıklamada, ev sahipliğini Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nin yaptığı toplantıya Erzurum Atatürk Üniversitesi, Kayseri Erciyes Üniversitesi, Elazığ Fırat Üniversitesi, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ve Malatya İnönü Üniversitesi yetkililerinin katıldığı bildirildi. Açıklamada, toplantı sonunda eğitim ve öğretim, bilimsel ve teknik araştırma-geliştirme ile sosyal ve kültürel etkinliklerde işbirliği yapma kararı alındığı belirtildi.

İşbirliği için protokol hazırlanarak, bu protokolün 6 üniversite tarafından imzalanacağı belirtilen açıklamada, yapılan toplantının bu açıdan verimli geçtiği kaydedildi.

Toplantıya Malatya İnönü Üniversitesi'ni temsilen Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Mustafa Kılıç ile Prof.Dr. Hasan Küçükbay'ın katıldıkları bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız