SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bölge ve İl Müdürleri de Katıldı

A- A+ PAYLAŞ
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Malatya'yı daha ileri noktalara taşımak için fikir alış verişinde bulunmak amacıyla 25 Bölge ve il Müdürü ile toplantı yaptı. 
 
Kahvaltılı toplantıya, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Meclis Başkanı Sami Payza, Oda yönetim kurulu üyeleri, Meclis Disiplin Kurulu üyeleri ve 4 Bölge müdürü ile 21 il müdürü katıldı.
 
Toplantıda konuşan MTSO Başkanı Erkoç,”Şu itibariyle Organize Sanayi bölgelerimizdeki üretim kapasitelerimiz ve istihdam kapasitelerimiz artıyor. Yine yeni yatırımlarla birlikte Malatya kabuğunu yırtıyor. Yeni kurulacak olan Organize Sanayi Bölgemize de müracaatlar ciddi oranda arttı. Bu da Malatya’nın cazibe merkezi olmaya devam edeceğinin bir sinyali.. Ticaret ve Sanayi Odası olarak istişareye önem veriyoruz. Malatya’nın ileri gitmesi noktasında ihtiyaç olan fikir birliğine her zaman önem veriyoruz. “ ifadelerini kullandı.
 
Bu tür toplantıların önemli olduğunu belirten Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Özkan Kurum ise konuşmasında,”Ticaret ve Sanayi Odası’nın bu yaklaşımına bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bu tür toplantılar Malatya’nın gelişmesi açısından büyük önem taşıyor. “dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız