SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bölge Yarışmasında Birinci Oldular

0
Güncellendi - 2019-05-16 01:58:45
Bölge Yarışmasında Birinci Oldular
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yöresel Halk Oyunları Atölyesinde eğitim alan üye gençler, Türkiye Halk Oyunları Federasyonunun düzenlemiş olduğu Kilis grup yarışmasında gençler düzenlemeli dalda birinci oldu.

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan Halk Oyunları Grup Yarışmaları Kilis'te gerçekleştirildi. Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yöresel Halk Oyunları Atölyesinde eğitim alan üye gençler, grup yarışmasında düzenlemeli dalda birinci oldu.

Halk oyunlarında birinci olan gençler, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan'ı ziyaret etti.

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Türkiye Halk Oyunları Federasyonunun düzenlemiş olduğu Kilis grup yarışmasında gençler düzenlemeli dalda birinci olan Yöresel Halk Oyunları Atölyemizde eğitim alan üye gençlerimiz Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ebu Bekir Kayhan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Beydağı Gençlik Merkezi Müdürü Murat Hoca, Spor Şube Müdür Ömer Dağdelen ve Yöresel Halk Oyunları Atölyemizde eğitim alan üye gençlerimiz katıldı. Kilis grup yarışmasında gençler düzenlemeli dalda birinci olan gençler sevinçlerini İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan ile  paylaştılar. Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan'da almış oldukları bu başarıdan memnuniyetini dile getirerek Yöresel Halk Oyunları Atölyemizde eğitim alan üye gençlerimizi tebrik ederek başarılarının devamını diledi" ifadelerine yer verildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız