SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bölgede İlk Kez Bizde.."

A- A+ PAYLAŞ

 

Malatya Belediyesi'nce, bölgede ilk kez Malatya'da kullanılacağı belirtilen Zetoskopik sepetli araç alındığı bildirildi.

Konuya ilişkin olarak belediyenin basın bülteni şöyle:

"Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın göreve gelmesinden sonra alınan yeni araçlarla araç ve gereç filosunu güçlendiren Malatya Belediyesi, bölgede ilk kez şehrimizde kullanılacak Zetoskopik sepetli bir araç daha aldı. 
 
Malatya Belediyesi tarafından son 2.5 yıllık süre içerisinde yaklaşık 19 milyon lira değerinde yeni araç gereç ve iş makinesinin alınmasıyla birlikte, yatırım ve hizmetlerin daha hızlı ve kaliteli bir şekilde verilmeye başlandığı belirtilerek, araç parkının yenilenmesi ve güçlendirilmesi kapsamında son olarak 66 bin lira değerinde yeni bir sepetli araç alındığı bildirildi.
 
Malatya Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü bünyesinde kullanılacak olan ve kendi etrafında 360 derece seri olarak dönebilen, bölgede bir ilk olan Zetoskopik araçla,  22 metre yüksekliğe kadar her türlü elektrik direği ve elektrik arızalarına anında müdahale edilebiliyor.
 
Araç, çocuk ve dinlenme parklarındaki aydınlatma direkleri ile kavşaklarda belediyeye ait aydınlatma direklerine olası durumlarda müdahalede kullanılabilecek."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız