SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bölgede İlk Olacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:59:29
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da, 1 - 6 Mayıs tarihleri arasında Kitap Fuarı düzenleneceği bildirildi. 
 
Valilik'te Vali Ulvi Saran ve Belediye Başkanı Ahmet Çakır, bu konuda ortak basın açıklaması yaptı. Saran, "Bölgede ilk olacak. Diyarbakır'da TÜYAP tarafından düzenlenen fuardan sonra önemli bir kitap sergisi olacak. Bu fuar ile Malatya'nın kültürel açılımı ve kültürü yüksek güzel il olma durumu iyice pekişmiş olacak. Bölgede ses getireceğine inanoyuruz" dedi. Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, Valilik ve Malatya Belediyesi Kültür A.Ş işbirliğiyle 1-6 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Kitap Fuarı'nın
bölgeye de hitap edeceğini belirterek, "Büyük bir fuar organizasyonunu başlatmış bulunmaktayız. Bu hem Malatyamızın markalaşması ve şehirler arası öne geçme adına önemli bir faaliyettir. Türkiye'de birçok yerde kitap fuarı yapılıyor ancak düzenlenecek bu fuar bölgenin en büyük fuarı olacaktır. Fuar Malatya Belediyesi yanındaki alanda açılacaktır" diye konuştu. Malatya'da, 1-6 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Kitap Fuar'ında yazarlar kitaplarını da imzalayıp, söyleşiye de katılacak. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız