SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bölgedeki Değişim ve Dönüşüme Katkı Sunacak"

0
Güncellendi - 2017-08-26 02:37:25
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Fahri Kayahan Bulvarındaki 10 dönümlük alan üzerinde engelli kardeşlerimize hizmet verecek olan Engelsiz Park alanı içerisindeki Mahalle Camiimizin yapımı sürüyor. Dışı taş duvardan yapılacak camimiz farklı görüntüsüyle bölgedeki değişim ve dönüşüme katkı sunacak” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat,  temeli Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin katılımıyla atılan Engelsiz Park Mahalle Camiindeki inşaat çalışmalarını inceledi.

Başkan Yardımcısı Mehmet Güner, İŞGEM Genel Müdürü Mehmet Karaman ve Birim Müdürleriyle cami alanında incelemelerde bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, caminin yılsonuna doğru hizmete gireceğini söyledi.

“FAHRİ KAYAHAN BULVARIMIZ KENTİMİZİN YENİ ALT MERKEZLERİ ARASINDADIR”

Cami projesi hakkında bilgi alarak inşaat alanındaki çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Fahri Kayahan Bulvarındaki 10 dönümlük alan üzerinde engelli vatandaşlar için yaptırdığımız ‘Engelsiz Park’ alanının ön kısmındaki bölümde faaliyete geçecek olan Mahalle Camimizin inşaatı hızla ilerliyor. Samanlı, Çilesiz, Turgut Özal ve Karakavak mahallelerinin birleşme noktası haline gelen Fahri Kayahan Bulvarımız kentimizin yeni alt merkezleri arasındadır. Bu bölgemiz yeni yapılaşma alanlarıyla kentimizin büyüme alanıdır. Bir yandan konutlaşma yoğunlaşırken diğer taraftan ibadet alanlarının mutlaka planlanması gerekmektedir. Ülkemizde hâlihazırda hizmet veren Camiler ve Kur’an-ı Kerim kursları milletimizin destekleriyle yapılmaktadır, milletimizin bu konudaki hassasiyeti ortadadır. Fahri Kayahan Bulvarımızdaki bu bölgemizde bir Mahalle Camiine ihtiyaç duyulmasından dolayı bizlerde buraya modern bir cami inşa edeceğiz. Caminin temeli bilindiği üzere Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkci’nin katılımıyla atılmıştı. Çalışmalarımızı planlı ve programlı bir şekilde sürdürüyoruz, ekiplerimiz çok titiz çalışıyorlar. Camimizin taş duvar şeklinde hizmete girecek olması ise ayrı bir güzelliği ve farklılığı ortaya çıkartacak. Yılsonuna kadar bütün inşaat çalışmalarını tamamlayarak hemşerilerimizin hizmetine sunmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız