SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bölgedeki En Pahalı 2 İlden Biri

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın, belediye otobüs bilet fiyatları açısından bölgedeki en pahalı taşıma yapılan iki ilden biri olduğu bildirildi.

Geçen hafta Malatya Belediyesi tarafından toplu taşıma ücretlerine yapılan zamla, öğrenci bileti 40 YKr'den 50 YKr'ye, sivil bilet ise 60 YKr'den 75 YKr'ye çıkarılmıştı. Çevre iller Diyarbakır ve Adıyaman'da öğrenci biletinin 50 YKr, sivil biletin 60 YKr, Gaziantep'te öğrenci biletinin 40 YKr, sivil biletinin 60 YKr, Kahramanmaraş'ta öğrenci biletinin 60 YKr, sivil biletinin 70 YKr ve Elazığ'da öğrenci biletinin 50 YKr, sivil biletinin 75 YKr olduğu öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız