SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bölgemiz Savaşın Eşiğinde"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:10:37
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, "Bölgemiz büyük bir savaşın eşiğine getirilmiştir" dedi. 

İslam coğrafyasında zulümlerin devam ettiğini kaydeden Asiltürk, “İslam coğrafyası tarihte eşi benzeri görülmemiş işgal, zulüm ve katliamlarla karşı karşıyadır. Filistin, Suriye, Irak, Afganistan, Sudan, Arakan ve daha nice Müslüman coğrafyasında işgaller, zulümler artarak devam etmektedir. Görüyoruz ki, ırkçı emperyalizm, Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) kapsamında 22 İslam ülkesinin sınırlarının değiştirilmesi ve işgal planını adım adım tatbik etmektedir” görüşünü savundu.

Asiltürk, Türkiye’nin büyük bir savaşın eşiğine getirildiğini iddia ederek, şunları söyledi: “Hiç şüphesiz bu işgal ve talan sürecinin hedefi İran’dan sonra Türkiye olacaktır. Bölgemiz, büyük bir savaşın eşiğine getirilmiştir. Ülkemizin aynı zamanda NATO toprağı olduğu bahanesiyle; Malatyamıza füze kalkanı yerleştirilmesi, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Adana illerimize patriot füzelerinin yerleştirilmesi, ülkemizde 28 NATO üssünün bulunması, hava kuvvetlerimizin İzmir’deki NATO karargahına bağlanması ve bu gerekçeyle yabancı ülke askerlerinin ülkemize gelmeleri, başta NATO ve ABD olmak üzere, bazı ülke en üst düzey istihbarat ve askeri yetkililerinin ülkemizi adeta mesken tutmaları, yukarıda zikrettiğimiz endişelerimizi kuvvetlendirmektedir.”

Gaziantep’te "Ne Füze Ne Gözyaşı" mitingi düzenleneceğini belirten Asiltürk, “Ülkemiz ve İslam dünyası üzerinde oynanan bu kirli oyunu halkımıza göstermek, engellemeye çalışmak ve güçlü bir kamuoyu baskısı oluşturmak için, 6 Ocak Pazar günü saat 12.00’de, milli mücadele tarihimizin öncü şehirlerinden Gaziantep ilimizde Saadet Partisi Genel Merkezimizce 'Ne Füze Ne Gözyaşı' adı altında bir miting gerçekleştirilecektir. Bu mitingde; milletimizin göstereceği onurlu ve kararlı tavır, yetki ve sorumluluk sahibi yöneticilerin, egemenliğimizi ve bağımsızlığımızı zedeleyici aldıkları bu kararları tekrar gözden geçirmelerine vesile olacaktır. Mitinge katılmak isteyen hemşehrilerimiz için Saadet Partisi İl Teşkilatımız tarafından Pazar günü sabah 07.00’de otobüs kaldırılacaktır” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız