SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Bölgenin En Başarılı PTT'siyiz..''

A- A+ PAYLAŞ

Posta Telgraf Teşkilatı (PTT) Malatya Başmüdürü Selahattin Ekinci, Doğu ve Güneydoğu'daki 28 ilde başarı performansını yakalayan tek kent olduklarını savunarak, "Performansımızı azmimize, birlik ve beraberlik duygusuyla çalışmamıza borçluyuz" dedi.

PTT Malatya Başmüdürü Ekinci, PTT Malatya Başmüdürlüğü'nde müdür yardımcıları ve kısım amirleriyle birlikte bir basın toplantısı düzenledi. Konuşmasında PTT'nin 165. kuruluş yıldönümünü kutlamalarının gurur ve kıvancını yaşadıklarını belirten Ekinci, kredi kartı tahsilatında PTT'nin Türkiye'de lider olduğuna dikkat çekerek, "Aylık gerçekleşen PTTbank işlem sayısı 13 milyon adettir. Bu sayı Malatya'da 120 bindir. Yani Malatyalıların dörtte biri PTT'mize geliyor"şeklinde konuştu.

2004 yılı verilerine göre, PTT Genel Müdürlüğü'nün 98 kamu kuruluşu arasında 1. seçildiğini hatırlatan Selahattin Ekinci, "Malatya PTT Başmüdürlüğü de, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki 28 ilde başarı performansını yakalayan tek ildir. Performansımızı azmimize, birlik ve beraberlik içinde çalışmamıza borçluyuz"dedi.

Basın toplantısında PTT'yi tanıtıcı CD gösterildi.

Öte yandan, Başmüdür Ekinci ve bir grup kurum yetkilisi, 165. yıldönümü dolayısıyla il yöneticilerine nezaket ziyaretinde bulundular.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız