SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bölgenin En Büyüğü..'

A- A+ PAYLAŞ

İtfaiye Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Su Altı Arama Kurtarma Timi'nin, başarılı çalışmaları nedeniyle Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından 1'er maaş ikramiye ile ödüllendirildiği bildirildi.

Konuya ilişkin olarak belediyeden yayınlanan bülten şöyle:

"Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Su Altı Arama Kurtarma Timi, başarılı çalışmalara imza atarken, bu başarıları Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından 1’er maaş ikramiyeyle ödüllendirildi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 1 Temmuz Perşembe günü Su Altı Arama ve Kurtarma Timi üyelerini kabul etti. Kabul sırasında Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Tim sorumlusu Bahattin Yıldırım, arama ve kurtarma ile ilgili olarak okullarda ders ve dalış eğitimi vermeyi amaçladıklarını söyledi.

Malatya Belediyesi Su Altı Arama Kurtarma Timi’nin bölgenin en büyük Tim’i olduğunu belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Tim’in bugüne kadar Malatya ve civar illerde 112 olaya müdahale ettiğini ve başarılı çalışmalar çıkardığını söylerken, bu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Tim elemanlarının canlarını tehlikeye atarak çalışmalar yaptığını kaydeden Başkan Çakır, eksik olan malzemelerin giderildiğini belirtti.

İtfaiye Müdürü Hanifi Acar da yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın itfaiye teşkilatı başta olmak üzere, Su Altı Arama Kurtarma Timi’ne büyük destek verdiğini kaydederek, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

Su Altı Arama Kurtarma Timi, ziyaret sırasında Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a şilt takdim etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız