SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bölgenin En Büyüğü'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da çevreyoluna yapılacak olan alt geçidin 1 kilometre 350 metre uzunluğunda olacağı ve inşaatında uc uca eklenmesi halinde toplam 24 kilometre uzunluğa ulaşacak bin 500 adet kazık kullanılacağı bildirildi.

Malatya çevreyolu üzerinde Akpınar ve Turan Emeksiz Kavşakları'na yaptırılacak olan alt geçitlerin inşaatına başlandı. İnşaatın başlanılması için bir tören düzenlendi. Törene Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Karayolları Elazığ Bölge Müdürü Yasin Altunyuva, ile birlikte belediye ve Karayolları personelleri katıldı.

Karayolları Elazığ Bölge Müdürü Yasin Altunyuva, Akpınar ve Turan Emeksiz Kavşakları alt geçit inşaat çalışmasının başlatıldığını belirterek, söz konusu kavşaklar için yapılacak olan alt geçit projesinin 1 kilometre 350 metre uzunluğunda olacağını söyledi.

Alt geçit inşaatı için 24 kilometre uzunluğunda olan bin 500 adet kazık dikileceğini söyleyen Altınyuva, alt geçit çalışmasında 6 bin 500 ton demir, 26 bin metreküp demirli beton, 5 bin metre bordür kullanılacağını söyledi.

Çalışmaların 2 yıl süreceğini aktaran Altunyuva, Akpınar ve Turan Emeksiz Kavşakları'nın maliyetinin yaklaşık 20 milyon TL olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Belediye olarak bize düşen çalışmalara başladık. Yağmur ve kanalizasyon çalışmalarını belediye imkanları ile yapıyoruz. Bizim belediye olarak yapmamız gereken çalışmalarda şuanda her hangi bir sıkıntı yoktur. Çevre yolundaki alt geçitlerin yapılması ile Malatya modern ve estetik bir görünüme kavuşacak. Alt geçitlerin üzerinin kapatılması ile ilgili bir çalışmamız da olacak. Belli bir bölümleri kapatarak, çevre düzenlemesini yapacağız. Emniyet ve Battalgazi kavşakları içinde aynı projelerin düşünülmesini istiyoruz. Vatandaşlardan sabırlı ve anlayışlı olmalarını bekliyorum" dedi.

Alt geçidin şuanda bölenin en büyük alt geçit projesi olacağı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız