SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bölgenin Kültür Merkezi Yapacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:45:58
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Merkez İlçe Battalgazi Gençlik Kolları tarafından tarihi Kervansaray’da çiğköfte günü düzenlendi.

Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP’nin Battalgazi Belediye Başkanlığı adayı Selahattin Gürkan için düzenlenen çiğköfte gününe; AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Mustafa Şahin, AKP Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder ile çok sayıda vatandaş katıldı.

BATTALGAZİ'Yİ BÖLGENİN KÜLTÜR MERKEZİ YAPACAĞIZ

Kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılanan Battalgazi Belediye Başkanlığı adayı Selahattin Gürkan, Türkiye'ye gelen turistlerin genellikle eski yerleşim yerlerini tercih ettiklerini ve maddi olarak o şehre büyük katkı sağladığını, Battalgazi'yi bölgenin kültür merkezi yapacağını söyledi.

Gürkan, “Eski olan, o tarihi nostaljisi olan yerler ve yerleşim birimleri çok daha ilgi ve alaka görüyor. Oradaki insanların gelen turistlerden sağladığı katma değer olarak, diğer sanayi ve ekonomi girdilerinden çok daha fazlasıyla girdi sağlıyor. İşte biz Battalgazi'yi Malatya'nın, Doğu Anadolu Bölgesi'nin kültür merkezi olması için hep birlikte vekillerimizle beraber el ele vereceğiz. Yıllık en az 500 bin turistin katıldığı ve kayısının Malatya'mıza sağladığı katma değer ne varsa turizm gelirlerinin elde edildiği bir turizm merkezi olmasını düşünüyoruz. Takdir Allah'ındır ve tercih de sizlerindir dedik. İnşallah 30 Mart'ta da Battalgazi'nin bütün halkı Malatya'da katılan 47 mahalle ve 28 köyümüzün hepsi ben inanıyorum ki Türkiye'de ilklerin ilçesi olan Battalgazi'ye yine bir ilki sizlerin sayesinde yapacağız ve Türkiye rekorunu Battalgazi ilçesinde kırılacak” ifadelerini kullandı.

KENDİ KENDİLERİNE UYDURUKTAN YASALAR ÇIKARDILAR

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise Battalgazi ilçesinin AK Parti döneminde yapılan hizmetlerden bahsederek Battalgazi'nin yapılan tüm hizmetlere layık olduğunu söyledi.

Milletvekili Çalık, şunları söyledi:

“Bugüne kadar 11 yıllık AK Parti döneminde Battalgazi ilçesi çok önemli hizmetler aldı. Her şeyi ile tüm hizmetlere layık bir ilçe. Biz atamıza, ceddimize ve toprağımıza sahip çıkıyoruz. Bu gün bu mekana sahip çıktığımız gibi, Kervansaray'a sahip çıktığımız gibi Battalgazi'nin her karış toprağına sahip çıktık ve tüm hizmetleri beraber getireceğiz. Belediye Başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.”

SEÇİMLERDEN BİR OY BİLE AŞAĞI DÜŞSEK DÜNYAYI BAŞIMIZA YIKARLAR

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin de bu seçimlerde istikrarı bozmaya çalışanların olduğunu ve Malatya’da bir oy kaybetmeleri halinde Cumhurbaşkanı seçimlerinde kendilerine karşı kullanılacağını kaydederek, “Bu seçimlerde özellikle istikrarı bozmaya yönelik çalışmalara başladıklarına şahit olduk. Ama biz kesinlikle 30 Mart sabahı bütün insanlarımızla beraber, kim olursa olsun gidip oyunuzu kullanın. Yani bu bölgede oy kullanma oranının çok yüksek olması lazım. AK Parti'nin almış olduğu oylar kesinlikle masaya konacak. Her ne kadar yerel seçim olsa bile bunu bir genel seçim gibi Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde karşımıza çıkaracaklar. Geçen seçimlerden bir oy bile aşağı düşsek dünyayı başımıza yıkarlar. Artık vatandaş sizi istemiyor. Cumhurbaşkanlığı seçiminde pazarlık konusu yapacaklar” şeklinde konuştu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız