SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da İşler İyi Gitmiyor

0
Güncellendi - 2019-10-16 00:13:27
BAL'da İşler İyi Gitmiyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup'ta Malatya İdmanyurdu ve Pütürge Belediyespor istedikleri sonuçları alamıyor.

Geçtiğimiz sezonda BAL'da yer alan Pütürge Belediyespor, 2019-2020 sezonuna da sıkıntılı başlamıştı. Grup'ta ilk haftada futbolcuların lisansını çıkaramadığı için karşılaşmaya gitmeyen Pütürge Belediyespor, hem 3-0 hükmen yenik sayıldı hem de mevcut 3 puan silme cezasına çarptırıldı. Grup'ta ikinci hafta ise Gaziantepspor'un maça gelmemesi nedeniyle hükmen 3-0 galip sayılan yeşil beyazlılar, üçüncü haftada deplasmanda Fırat Üniversitesi'ne, dördüncü haftada ise sahasında Adıyaman 1954 Spor'a 2-0'lık skorlarla mağlup oldu.

BAL 2.Grup'ta geride kalan 4 hafta sonunda 1 galibiyet, 3'te mağlubiyet alan Pütürge Belediyespor, 0 (sıfır) puanla 11'inmci sırada yer alıyor.

Bu sezon ilk kez Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde mücadele eden Malatya İdmanyurdu ise sezona mağlubiyetle başladı. İlk haftada sahasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor'a 3-0 mağlup olan sarı lacivertliler, ikinci haftada deplasmanda Kilis Belediyespor'u 2-0'la geçti ve ilk 3 puanını aldı. Grup'ta üçüncü haftada sahasında Sürsürüspor'a 2-1 mağlup olan Malatya İdmanyurdu, dördüncü haftada ise deplasmanda lider Kahta 02 Spor'a 1-0 kaybetti.

BAL 2.Grup'ta geride kalan 4 hafta sonunda 1 galibiyet, 3'te mağlubiyet alan Malatya İdmanyurdu, 3 puanla 10'uncu sırada yer alıyor.

BAL 2.Grup'ta beşinci haftada Malatya İdmanyurdu ile Pütürge Belediyespor karşı karşıya gelecek. 2Mücadele, 20 Ekim Pazar günü 15.00'da Yeşiltepe 1 nolu sahada oynanacak.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız