SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bölgesel Antrenör Gelişim Semineri

0
Güncellendi - 2016-06-20 17:51:08
Bölgesel Antrenör Gelişim Semineri
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, Bölgesel Futbol Antrenör Gelişim Semineri yapıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği işbirliğiyle gerçekleştirilen 2016 yılı bölgesel gelişim seminerinin bir ayağı Malatya’da gerçekleştirildi.

Malatya ve Adıyaman’dan UEFA Pro Lisans belgesi bulunan antrenörlerin dışında kalan tüm antrenörlerin katıldığı seminer, İnönü Üniversitesi BESYO Konferans Salonu’nda yapıldı.

TFF Eğitmeni Muammer Birdal, iki yılda bir Bölgesel Antrenör Gelişim Seminerlerinin yapıldığını kaydederek, “Burada bizim için önemli olan antrenörlerimizin var olan bilgilerine bilgi katmak. O konuda da başarılı olabildiysek ne mutlu bize. Dünyayı yeniden keşfetmek için burada değiliz. Herkes kendi felsefesi ve doğrularıyla beraber antrenörlük yapıyor. Önemli olan nerede, ne zaman, neyi doğru yapacaklarının bilgisini tazelemekti” dedi.

Birdal, seminere katılımın iyi olduğunu da sözlerine ekledi.

TÜFAD Malatya Başkanı Nihat Bayındır ise, Bölgesel Antrenör Gelişim Seminerinin iki yılda bir TFF ve TÜFAD iş birliğiyle gerçekleştirildiğini belirtti.

Bayındır, semineri yoğun bir katılımla gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Antrenör arkadaşlarımız kendi bilgilerini yenilediler, güncellediler” dedi.

Seminere, Malatya ve Adıyaman’dan katılımın olduğunu aktaran Bayındır, şunları söyledi: “Malatya ev Adıyaman’daki arkadaşlarımızla profesyonel takımlara talip olduğumuzu ve buralarda her zaman başarıyı yakalayabilecek donanımda arkadaşlarımızın var olduğunu bir kez daha teyit ettik. Bu anlamda profesyonel yöneticilerin kendi değerlerine sahip çıkmaları noktasında bir adım atmalarını bekliyorum. İnşallah iyi şeyler olur.”

Eğitime Adıyaman’dan katılan Antrenör Yılmaz Aslan da, eğitimin kendileri adına güzel geçtiğini belirtti.

TÜFAD olarak Malatya’ya bağlı olduklarını anımsatan Aslan, “İki yılda bir yapılan gelişim semineri için Malatya’ya geliyoruz. Uzun yıllar Malatya’da futbol oynadık. Hem arkadaşlarımızı görüyoruz hem de var olan bilgi birikimimizi daha da geliştiriyoruz. Bu anlamda faydalı bir seminer oldu” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

a1

a2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız