SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bölgesel Bakmak Zorundayız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:46:57
A- A+ PAYLAŞ

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (MTSO) ziyaret etti.

Ziyarette konuşan, MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, “Malatya ve Bingöl, bölgenin ortak kaderini belirleyen şehirlerdir. Gelişmeye ve kalkınmaya bölgesel olarak bakmak zorundayız. Bölgesel projeleri ortaya koyup, bölgesel kalkınmaya katkıda bulunmak lazım. Bu açıdan da oda başkanlarının bir araya gelip, bölgenin sorunlarını çözmek, bölgenin huzurun devamı için bizi sivil toplum örgütleri olarak konunun duyarlılığında ve bilincindeyiz. Bölge kardeşliği ülkeyi ileriye taşıyacaktır. Bu konuda, sivil toplum örgütleri odalara ciddi görevler düşüyor” dedi.

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Çalbay ise yeni göreve gelmeleri nedeniyle bölge illerini ziyaret ettiklerini ifade edip, “MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ağabeyimizin tecrübelerinden yararlanmak istedik. Daha başarılı olmuş oda başkanlarının tecrübelerinden faydalanalım istedik. Barış süreci ile beraber Bingöl ekonomik olarak da iyi yoldayız. Bu konuda bizlere ve bölge oda başkanlarına büyük görevler düşüyor” şeklinde konuştu.

Ziyarette, Çalbay Erkoç’a plaket, Erkoç da Çalbay’a tepside kuru kayısı verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız