SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bölgesel Kalkınma Konferansı

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:22:00
Bölgesel Kalkınma Konferansı
A- A+ PAYLAŞ

2. Uluslararası Bölgesel Kalkınma Konferansı'nın, 16-17 Mayıs 2013 tarihleri arasında Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) ve Fırat Üniversitesi işbirliği ile Elazığ'da düzenleneceği bildirildi. 

Malatya merkezli; Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli illerinin bağlı bulunduğu FKA tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Konferansın amacı; bölgesel kalkınma alanında çalışmalarda bulunan bilim adamlarını, uygulamacıları ve üniversiteler dışındaki araştırmacıları buluşturarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunabilmelerine zemin hazırlamaktır. İlki 2011 yılında Malatya'da; Kalkınma Bakanlığı, OECD, İslam Kalkınma Bankası, Avrupa Komisyonu, yerli ve yabancı üniversiteler, çeşitli araştırma kurumları, kalkınma ile ilişkili çeşitli kamu kurumları ve özel sektör temsilcilerinin katılımı ile düzenlenen Uluslararası Bölgesel Kalkınma Konferansı'nda 18 farklı başlık altında 88 bildiri sunulmuş ve kabul edilen bildiriler konferans bildirileri kitabında yayınlanmıştır” ifadeleri kullanıldı.

"2. Uluslararası Bölgesel Kalkınma Konferansı da, Çağrı (Call for Papers) ve Özel Davetli Oturumlar (Invited Sessions) şeklinde gerçekleştirilecektir. Konferansta ayrıca uluslararası en iyi uygulamaların (best practice) tartışılacağı tematik oturumlar da bulunacaktır. Bu kapsamda konferansa bildiri sunmak isteyenlerin Türkçe veya İngilizce bildiri özetlerini 15 Mart 2013 tarihine kadar aperubkfirat@firat.edu.tr adresine iletmesi gerekmektedir" denilen açıklamada, konferansla ilgili daha detaylı bilgiye www.bolgeselkalkinmakonferansi.org adresinden ulaşılabileceği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız