SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bölgesel Kros Ligi Yarışmaları

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:37:59
Bölgesel Kros Ligi Yarışmaları
A- A+ PAYLAŞ

Küçük ve Yıldızlar Bölgesel Kros Ligi 3. Kademe müsabakaları sona erdi. 

Yeni yeteneklerin Türk Atletizmine kazandırılması amacıyla düzenlenen Küçükler ve Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Kros Ligi’nin 3. Kademe yarışları tamamlandı.

Küçükler-Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Kros Ligi 3.Kademe yarışmaları sona erdi. 3. Kademe yarışmalarına 8 bölgeden 316 takım ve bin 502 sporcu katıldı. 3. Kademe yarışmaları sonucunda bölgelerinde ilk üç sırayı alan takımlar 30 Kasım'da Kuşadası’nda yapılacak olan Küçükler ve Yıldızlar Bölgesel Kros Liginin finallerine katılmaya hak kazandı.

Atletizm Faaliyet Programında yer alan ve sekiz bölgeden oluşan Küçükler Yıldızlar Bölgesel Kros Ligi 3. kademe yarışmaları sonucunda finale kalan takımlar belli oldu.

Müsabakalar sonucunda takım sıralaması şöyle oluştu:

Yıldız Kızlar

1-Diyarbakır Emniyet Spor Kulübü, 2-Malatya Gençlik Spor Kulübü, 3-Elazığ İhtisas Spor Kulübü.

Yıldız Erkekler

1-Gaziantep Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, 2-Malatya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, 3-Siirt Spor Lisesi Kulübü

Malatya'dan finallere katılacak sporcular ise şöyle oluştu:

Yıldız Kızlar

Malatya Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü-Cansel Yılmaz, Özlem Düz, Dila Şevin Doğa, Anzelha Yılmaz.

Yıldız Erkekler

Malatya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü-Haydar Nurullah Kara, Mustafa Bahçıvan, Mahsun Çam, Mehmet Şahin, Mumammer Çimtay, Ömer Aksoy.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız