SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bölgeye Benimseteceğiz'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Kültür A.Ş. genel müdürü Murat Nalçacı, 5. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı’nı bölgeye tanıtımının devam ettiğini bildirdi.

Konuya ilişkin basın bülteni şöyle:

"Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, 5. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı’nı bölgeye benimseteceklerini ifade ederek, il dışı için oluşturulan tanıtım ekibinin aralıksız çalıştığını söyledi.

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Fuar Koordinatörleri il dışı ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. 18.01.2011 Salı günü Kahramanmaraş’ı ziyaret eden koordinatörler, ziyaretlerin yanı sıra bölgenin fuar potansiyelini de çıkarıyor. Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Komitesi ile bir toplantı gerçekleştiren Malatya Belediyesi Fuar Koordinatörleri aynı zamanda Kültür A.Ş.’nin 2011 yılı içinde gerçekleştireceği faaliyetler hakkında da bilgiler veriyor. Toplantıya Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Komite Başkanı Resul Altınköprü, KMTSO Üyesi Kubilay Doğan, Kadir Gökhasan, KMTSO Biber Tanıtım Gurubu Başkanı Salman Kaynar ve KMTSO Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdüresi Dilek Aytemiz katıldı. KMTSO adına toplantıda konuşma yapan Fuar Komitesi Başkanı Resul Altınköprü, her ilde fuar yapılmasının maddi kayıplara yol açacağını belirterek, Malatya’nın iyi bir çalışma ile bölgenin fuar merkezi haline gelebileceğini söyledi. Altınköprü, “Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde Şanlıurfa, Diyarbakır ve Malatya’da fuarlar yapılmakta. Bize göre her il lider olabileceği alanda tek bir fuar gerçekleştirmeli. Yoğun bir çalışma sonucunda bunu uluslar arası boyuta taşıyabilir. Malatya ticaret açısında Doğu’da alternatifsiz. Adeta geçiş noktası. Malatya, bölge adına bir fuar yaparak lider konuma gelebilir” dedi.

Malatya Belediyesi Fuar Koordinatörü Ömer Kabadayı ve Ahmet Turan Göncü, özellikle tarım fuarı hakkında KMTSO üyelerine bilgiler vererek, 7-10 Nisan 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 5. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı’na davet ettiler.

Bu arada Malatya Belediyesi Fuar Koordinatörleri, KİPAŞ Holding Tarım ve Sera İşletmelerini, Ergün Isı ve Haşıroğlu Tarhana şirketlerini ziyaret ederek Tarım Fuarı’na davet ettiler. Ziyarette üyelere kayısı ikramında bulunuldu.

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, konu ile ilgili yaptığı açıklamada fuar koordinatörlerinin ilk olarak Elazığ ve daha sonra Kahramanmaraş’ta tanıtım çalışmalarına devam ettiğini kaydederek, Tarım Fuarı’nın bölge açısından önemli olduğunu vurguladı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız