SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bölgeye de Hizmet Verecek"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:59:34
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’ya tahsis edilen ambulans helikopterin bölge illerine de hizmet vereceği bildirildi. 

İl Sağlık Müdürü Dr.Nail Umay, yaptığı açıklamada, “Malatya’ya tahsis edilen ambulans helikopter şu anda Kara Hava Alay Komutanlığı’nda konuşlandırıldı. Ancak, yeni Devlet Hastanesi alanında bir pist ve hangar yapacağız. 35 çarpı 65 metre ebadında yapacağımız pist ışıklı olacak“ diyerek, ambulans helikopterin bölge illerine de hizmet vereceğini bildirdi. Elazığ, Adıyaman, Kahramanmaraş, Bingöl Tunceli ve Erzincan illerinin bazı ilçelerinden de hasta alabileceklerini söyleyen Umay, “Ambulans helikopteri 5 kişiliktir. Bir sedye ve diğerleri da sağlık görevlileri ile helikopter görevlileri. Bu nedenle hasta yakınları ambulans helikoptere alınmayacağı için vatandaşların bu konuda anlayış göstermesini bekliyoruz” ifadelerini kulandı.

Umay, “Ambulans helikopter şu an için gece uçuşu yapamayacak ancak yeni Devlet Hastanesi alanında bir pist ve hangar yapılınca gece uçuşları da yapılabilecektir” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız