SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bölgeye Yabancı Değil"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:53:49
A- A+ PAYLAŞ
 
Akçadağ Kaymakamlığı'na yeni atanan Ramazan Keskin, vatandaşlarla birlikte kahvaltı yaptı. 
 
Kahvaltılı tanışma etkinliğine; Akçadağ Belediye Başkanı İbrahim Koşar, muhtarlar, esnaf ve vatandaşlar katıldı. Yeni Akçadağ Kaymakamı Ramazan Keskin, birlik ve beraberliğe vurgu yaparak halk ile kaynaşma ortamı olduğunu, bu durumdan memnuniyetini belirterek, Akçadağlı vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi.
 
Belediye Başkanı İbrahim Koşar da, "Akçadağ'ın sorunları çok ama çözülemeyecek gibi değil. Biz kaymakam bey ile özel görüşmemizde kendilerine ifade ettik. İnşallah hep beraber Akçadağ'ın sorunlarıyla ilgilenip çözebilecek güçte olduğumuzu beraber paylaştık. Kaymakam bey zaten bu bölgeye yabancı değil. Haliyle Doğu ve Güneydoğu'da insanlarımızla istişare yaptığı için, bakın bugün de aramızda olmasına vesile olan o güzel anlayışı hepimizi gerçekten duygulandırdı" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız