SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bölme Hareketi İçerisinde Olmam'

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Milletvekili ve Genel Başkan adayı Haluk Koç beraberinde Muğla milletvekili Ali Aslan, Malatya eski Milletvekili Muharrem Kılıç ve İstanbul eski Milletvekili Ali Rıza Gülçiçek’le beraber CHP İl başkanlığında bir basın toplantısı düzenledi.

Parti binasında Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, İl başkanı Celal Berktaş, Dilek Belediye başkanı Muzaffer Güven il yönetim kurulu üyeleri ve kurultay delegelerinden bazısı tarafından çiçekle karşılanan Koç , CHP'de tümden bir yönetim anlayışı değişikliği yapılması gerektiğini söyledi.

Haluk Koç, “ Genel başkanlığa adaylığım demokratik bir hakkın kullanılması anlamına gelmesi gerekir. Adaylık sürecimde parti içi demokratik kurallar çerçevesi içinde hareket ettim. Kesinlikle partiyi bölme hareketi içerisinde olmadım ve olmam da. Çünkü CHP kurtuluşun ve kuruluşun partisidir” dedi.

Koç, "Kişi değişikliği ile ortaya çıkmış değiliz. CHP'nin tümden yönetim anlayışı değişikliğini talep ediyoruz. Halkla buluşan bir liderlik anlayışı, ortak akıl çerçevesinde parti politikalarının oluşturulmasına zemin hazırlayan bir liderlik anlayışı, parti politikalarından önce evimizin içinin düzenlenmesine ihtiyacımız var" dedi.

CHP Samsun Milletvekili Prof.Dr. Koç, 1980'li yıllarda Dahiliye Uzmanı olarak SSK Malatya Hastanesi'nde görev yapmış, birkaç yıl kaldıktan sonra akademik kariyer için Ankara'ya gitmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız