SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bolu Kaptanı Malatyaspor'da

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor; Kasımpaşa'dan Gökhan Caba, Sivasspor'dan Gökhan Bozkaya ve Gençlerbirliği Oftaş'tan Eren Özen'den sonra 4. transferini Boluspor'dan orta saha oyuncusu Mehmet Ayaz'ı alarak gerçekleştirdi.

Ayaz'ın transferi nedeniyle kulüp binasında düzenlenen törene yönetici Kaan Kodaman ile Genel Koordinatör Süleyman Tekgül katıldı.

Kodaman yaptığı konuşmada, 1982 doğumlu Mehmet Ayaz ile anlaştıklarını belirterek "Transferde temkinli davranmaya çalışıyoruz. Süleyman Tekgül hocamızla beraber bu transferler devam edecek. İnşallah Mehmet Ayaz Malatyaspor'a faydalı olacaktır" dedi.

Mehmet Ayaz yaptığı konuşmada "Malatyaspor büyük bir camia, geldiğim için öncelikle mutluyum. Malatyaspor ile Süper Ligde de görüşmelerimiz olmuştu, kısmet bugüne imiş. İnşallah burada Bolu'da gösterdiğim başarının aynısını gösteririm. Malatya, büyük bir camia. Şehir olarak da Bolu ile kıyaslanacak gibi değil. Halkın beklentisinin farkındayım. Bilgim var, oynayan arkadaşlarım var. Buranın nasıl bir yer olduğunu biliyorum. Bu şehrin hedeflerinin olduğunu biliyorum. Bu hedeflerin üstesinden gelebilecek bir futbolcu olduğumu düşünüyorum. Bunu takıma yansıtacağımdan eminim" dedi.

Ayaz, bir soru üzerine, Vestel Manisa ve Çaykur Rize dışında başka takımların pek transfer yapmadığını, yönetimlerin ince eleyip sık dokuduğunu söyledi ve "Malatya kadrosunu korudu. Çok az oyuncusu gitti. Başka arkadaşlar da geleek. Malatyaspor hedefine ulaşacak diyorum" dedi.

Ayaz, bir başka soru üzerine, Malatyaspor'un "kulüp yapısı ve tanıdığı başkanı" nedeniyle cazip geldiğini belirtti. Ayaz, kendisinin hedefi olan bir takımda oynamak istediğini, aksi takdirde bunun ileride kendi kariyerinin aleyhine olacak bir durum yaratacağını söyledi.

Tekgül ise 1 santrofor alıp transferi sonuçlandırmak istediklerini, kamp döneminde yabancı oyuncu transferine ağırlık vereceklerini söyledi. Tekgül, bir soru üzerine, "Transfer politikasında önemli olan birlikteliği sağlamak. Kendi aramızda konuşup bir oyuncu üzerinde kararı bağlıyoruz. Eksik mevkiyi belirleyip üzerinde uzlaştığımız oyuncuyu transfer ediyoruz. Oyuncunun insan kalitesi ve şehre uyumunu da dikkate alıyoruz. Bu anlamda Mehmet Ayaz'ın yararlı olacağına inanıyoruz" dedi.

Tekgül, transferde spekülasyona yol açmamak için resmi internet sitesi kanalını kullandıklarını ve transfer kesinlik kazandığında duyurunun buradan yapıldığını sözlerine ekledi.

MEHMET AYAZ KİMDİR?
10 Nisan 1982 Of doğumlu Mehmet Ayaz, Boluspor'dan geldi. Ayaz, Fenerbahçe'de 1997 yılında futbola başladı, Türk Telekom, 3 dönem Sakaryaspor, tekrar Fenerbahçe, Kartalspor, Kayserispor ve 2 dönem Kayseri Erciyes takımlarında, 65 kişi genç milli takımlarda oynadı. Ayaz, 9 kupa, 14 Süper Lig, 63 TFF 2. Lig (6 gol), 3 resmi kupa (1 gol), 36 özel maç (9 gol), 117 Bank Asya 1. Lig (12 gol), 7 Avrupa Şampiyonası (1 gol) ve 13 2. Lig (1 gol) maçı oynadı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız