SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bölüm Bölüm Kapanacak'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekili Mücahit Fındıklı, organize sanayi bölgesindeki arıtma tesisinin kapasite arttırım ihalesinin 15 Temmuz'dan önce yapılmasının beklendiğini bildirdi.

Seçim bölgesi Malatya'da ziyaretlerde bulunan ve ziyaretlerde konuşan AKP Malatya milletvekili Mücahit Fındıklı, çalışmalar hakkında bilgiler de aktardı. Malatya - Adıyaman karayolu Doğanşehir ilçesi Reşadiye geçidinin özellikle kışın kar ve buzdan sıkıntılı olması nedeniyle bu yolun by-pas yapılıp yeni yol güzergahı inşaat çalışmalarının son aşamaya geldiğini bildiren milletvekili Fındıklı, muhtemelen bir ay sonra yeni yolun hizmete açılacağını vurguladı.

Malatya - Sivas karayolunun 54 kilometresinin, Hekimhan ilçesine kadar olan bölümün duble yol olacağını ve 28 Temmuz'da ihalesinin yapılacağını aktaran milletvekili Fındıklı, "Hekimhan ilçesinden Sivas'a kadar olan bölümü de 2011 yılında yapılacak" ifadelerini kullandı.

Turgut Temelli Caddesi alt kavşağı ile Akpınar kavşağı arasında inşaatı devam eden alt geçit çalışmasından sonra, alt geçidin üstünün bölüm bölüm kapatılacağını söyleyen milletvekili Fındıklı, "Alt geçidin bazı bölümlerinin üstü Malatya Belediyesi imkanları ile kapatılacak. Üst kısmında, otopark, yeşil alan gibi peyzaj çalışması yapılacak."dedi.

FOTO: Google Arşivi- Serdar OKAN

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız