SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bomba Düdüklü Tencereye Konmuş !

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul bu sabah patlamayla uyandı... Halkalı'da askeri personeli taşıyan bir servis otobüsüne parça tesirli ve uzaktan kumandalı bombayla saldırı düzenlendi... Üç asker ve bir subayın okula giden 17 yaşındaki kızı şehit oldu, 15 kişi yaralandı... Teröristlerin bombayı düdüklü tencereye koyarak gizlediği, otobüs geçerken telsizle patlattığı belirlendi.

BOMBAYI DÜDÜKLÜ TENCEREYE KOYMUŞLAR

Bu arada, teröristlerin patlayıcı maddeyi düdüklü tencereye koyarak gizledikleri, otobüs geçerken de el telsizi kullanarak patlattıkları belirtildi.

Patlamanın ardından İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin olay yerine gelerek saldırı hakkında bilgi alarak açıklama yaptı.

ORG. BAŞBUĞ HASTANEDE

Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, Halkalı semtinde askeri personel taşıyan otobüsün yakınında meydana gelen patlamada yaralananları ziyaret ediyor.

Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Başbuğ, olayda yaralananlarla görüşüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız