SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bomba Gibi Patladı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:51:53
Bomba Gibi Patladı
A- A+ PAYLAŞ

Eskimalatya’da bir ev çıkan yangında kullanılmaz hale gelirken, bir evde de tüp patlaması sonucunda maddi hasar oluştu.

İlk olay, Eskimalatya’da bir kayısı bahçesinde bulunan 2 katlı evde meydan geldi. Bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan yangında evin çatısı tamamen yanarken, içerisindeki eşyalar ise zarar gördü. Yangın büyükşehir belediyesi İtfaiye ekiplerince söndürüldü.

İkinci olay ise yine Eskimalatya’da Dolamantepe Mahallesinde meydana geldi. Tüp patlaması sonucunda evde hasar meydan gelirken, patlama esnasında evin önünde park halindeki araçta da hasar oluştu. Büyükşehir belediyesi İtfaiye ekipleri evde kontrol çalışması yaparken, polis ekipleri de incelemede bulundular.

Her iki olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız