SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bomba Patladı, Önlem Arttı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği'nde ses bombası patlamasından sonra kontrol ve önlemler arttırıldı.

Geçtiğimiz Cuma günü saat 16.30 sıralarında valilik binasının 1. katındaki bayanlar tuvaletinde ses bombası patlamış, olayda ölen ve yaralanan olmamıştı. Lavabo ve kabinin kapısında hasar meydana gelirken, olayı üstlenen olmamıştı. Ses bombasından sonra ilk mesai günü olan bugün valilik binasında önlemler arttırıldı.

Önceden ana kapıdan vatandaş valilik binasına giriş yaparken, bugünden itibaren ana kapıdan vatandaşlar alınmayarak, sadece yan kapıdan girişlerin yapılmasına başlanıldı.

Yan kapı girişinde elektronik algılama cihazından kontrol yapılarak binaya alınan vatandaşlar, daha sonra ilgili birimlere gidiyor.

Bu arada, ses bombasını koyanlarla ilgili tahkikat sürerken, henüz olayı üstlenen olmadığı ve faillerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız