SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bombacı Zanlısının Gece Terörü!..

A- A+ PAYLAŞ

Cezmi Kartay’daki birahaneye el bombası atılması olayının fail eşgaline uyan bir şahıs, polisi görüp kaçmaya başladı ve yolda karşılaştığı anne-oğulu rehin aldı.. Bıçağı annenin boğazına dayayan 17 yaşındaki zanlıya müdahale eden polislerden biri de yaralandı. Bıçakla kendisini de yaralayan şahsın bomba olayıyla ilgisinin olmadığının anlaşıldığı öğrenildi.

Cezmi Kartay Caddesi Sarıoğlu İşhanı’ndaki Doğu Birahanesi’nde 29 Aralık gecesi meydana gelen, 6 kişinin yaralandığı ve daha sonra el bombasından kaynaklandığı anlaşılan patlamaya neden olan meçhul şahıslardan birinin eşgaline uyduğu belirlenen bir genç, 23.00 sıralarında Çevreyolu üzerinde polis ekibini görünce kaçmaya başladı. Polisin kovaladığı 17 yaşındaki N.A. adlı şahıs, ara sokaklara girerek kaçışını sürdürdü. Bu sırada yolda yürümekte olan 53 yaşındaki F.K. ile 19 yaşındaki oğlu H.K.’yla karşılaşan zanlı, elindeki bıçağı F.K.’nın boğazına dayarak rehin aldı. Polislerin ikna çabalarına karşın teslim olmamakta direnen şahsa, bir anlık dikkat kaybı sırasında polisler müdahale ettiler. Anne ve oğul kurtarılırken, müdahale sırasında 30 yaşındaki polis memuru Ü.U. elinden yaralandı. Şahsın bu sırada elindeki bıçakla kendisini de yaraladığı ve Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldığı bildirildi.

Şahsın bombalama olayıyla ilgisinin olmadığının anlaşıldığı ifade edilirken, polisten kaçması ve yarattığı gece terörünün, uyuşturucu etkisinden kaynaklanmış olabileceğinin değerlendirildiği, soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız