SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bombacılar Tutuklandı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir aracın altına bomba koydukları iddia edilen 6 kişilik suç şebekesi çökertildi. Zanlılardan 4'ünün tutuklandığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yapılan çalışma sonucunda, haraç istedikleri 60 yaşındaki Ş.İ.U. adlı işadamının gözünü korkutmak için aracının altına bomba koydukları iddiası ile ilgili olarak hakkında işlem yapılan 6 kişiden 4'ünün yakalandığı belirtildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "Malatya Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince İlimizde bulunan bir iş adamının aracının altına bomba düzeneği yerleştirilmesi olayı ile ilgili olarak 03.11.2009 günü Malatya, Bingöl ve İstanbul İllerinde yapılan eş zamanlı operasyon neticesinde 6 şüpheli şahıs yakalanmıştır.

Yakalanan şahısların evlerinde ve üstlerinde yapılan aramalarda,
-Bomba yapımında kullanılan malzemeler
-1 adet tabanca ve bu tabancaya ait 1 adet şarjör,
-30 adet 7.65 mm çapında fişek,
-1 Adet sahte polis tanıtım kartı
-1 Adet çelik kelepçe ele geçirilmiştir.

Şüpheli şahıslar 06.11.2009 günü “Kasten Adam Öldürmeye Tam Teşebbüs, 6136 SKM ve Evrakta Sahtecilik” suçlarından adli makamlara çıkarılmışlardır. Yakalanan şahıslardan bir kişi tutuksuz yargılanmak üzere C.Savcılığınca serbest bırakılmış, 1 kişi Adli kontrole tabi tutulmuş diğer dört şahıs mahkemece tutuklanmıştır." denildi.

41 yaşındaki Y.B., 30 yaşındaki İ.P., 29 yaşındaki M.S. ile 27 yaşındaki M.A. adlı zanlılar "Kasten Adam Öldürmeye Tam Teşebbüs ve Evrakta Sahtecilik" suçlaması ile tutuklandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız