SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bombalar Darende'den Verilmiş'

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul Esenler'deki otogarda bir otobüs yazıhanesinin emanet bölümünde ele geçirilen 5 adet el bombasının Malatya’nın Darende ilçesinde otobüse verildiği açıklandı.

Malatya Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya olayla ilgili olarak yaptığı açıklama da, ele geçirilen el bombalarının Darende ilçesinden gönderildiğini tespit edildiğini ve olayla ilgili olarak çantayı otobüse koyan şahısın gönderildiği İstanbul’daki sorgusundan sonra serbest kaldığını belirtti.

Serbest kalan firma görevlisinin çantayı veren kişiyi gördüğünde tanıyabileceği şeklinde ifade verdiğini aktaran Kahya, çantanın verildiği gün bir iş yerine ait güvenlik kamerasına takılan görüntülerin incelendiğini ve çantayı veren kişi olarak tahmin edilen şüphelinin görüntüde çok kısa süreli göründüğünü kaydetti.

Kahya, olayın tamamen İstanbul’da soruşturulduğunu ve bu konuda Malatya Emniyet Müdürlüğünce bir soruşturmanın yapılmadığını aktardı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız