SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bombalı Saldırıya Kınama

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:38:54
Bombalı Saldırıya Kınama
A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen hain saldırıyı kınayarak bir başsağlığı mesajı yayınladı. 

Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yayınladığı başsağlığı mesajında şu görüşlere yer verildi:

"Çözüm sürecini baltalamaya yönelik bir provakosyon sonucu Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde 41 vatandaşımızın öldüğü 100 vatandaşımızın da yaralandığı elim hadiseyi büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Hain saldırı aziz milletimizi olduğu gibi bizleri de fevkalade üzmüş, derinden yaralamıştır.

Türk Milletinin ve Devletinin gücü ve sabrı hiçbir şekilde sınanmaya kalkışılmamalıdır. Bu gücü sınamaya kalkışanlara devletimiz ve milletimiz bütün kurumlarıyla gereken cevabı verecektir. Hatay’lı kardeşlerimizin acılarını paylaşıyor. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan Rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum."

Öte yandan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen çocuk şenliğinin de hain saldırı nedeniyle iptal edildiğini açıkladı.

İP'NİN AÇIKLAMASI..

İşçi Partisi Malatya İl Başkanı Arif Doğan da, saldırıyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"İşçi partisi olarak daha önce defalarca AKP hükümetini uyardık.

Hatay ve sınır illerimiz de sınır diye bir şey kalmadı. Delik deşik edildi. Kimin girdiği kimin çıktığı beli değil. Basın mensuplarımız hatırlar daha önce defalarca basın açıklaması yaptık. Biz keşke bunlar olmasaydı da haklı çıkmasaydık. Ama maalesef korktuğumuz oldu. 45 canımız yurttaşımız hayatını kayıp etti ve 100 yakın yaralı yurttaşımız var. Ölenlerin ailelerine baş sağlığı dileriz, bütün Türkiye'nin başı sağolsun. Yaralılara acil şifalar dileriz

Daha birkaç gün önce kapılarda her türlü techizatla girip çıkan besleme ÖSO teröristleri başta kolluk kuvvetlerimize ve sınır illerimizde yaşayan yurttaşlarımıza terör estiriyorlardı. Çeteleşen bu odaklar esnafımızın malına canına kast ediyorlar. 

Yine daha önceki patlamalarda onlarca yurttaşımız hayatını kayıp etti, bir polisimizi şehit ettiler. 

Bu kirli emperyalistlerin Büyük Ortadoğu projelerin parçası içinde. Bizim ülkemizi kirli savaşa çekmeye çalışıyorlar. Burada bir daha uyarıyoruz. Sınırlarda ve yurdumuza getirilen kamplarda eğitim verilen teröristler derhal kamplar kapatılsın ve sınır dışı edilsin.

Ülkemizin Dışişlerini bu denli yöneten bu duruma gelmesine sebep olan başta hükümet üyelerinden Dışişleri bakanı Davutoğlu olmak üzere sorumlular derhal istifa etsinler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız