SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bonservis Bedeli Veren Yok!

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un kadro dışı bırakıp kulüp bulmalarını istediği Taner ve Mehmet Budak halen Malatya'da.. Bu arada, ara transferin bitimine iki gün kala Malatyaspor'un Trabzonspor'lu forvet oyuncusu Cem Demir ve Eskişehirspor yedek kalecisi Cenk için görüşmeler yaptığı bildirildi.

AYRI ÇALIŞIYORLAR..
Malatyaspor'da disiplinsiz davranışları gerekçesiyle kadro dışı bırakılıp kendilerine kulüp bulmaları istenen Taner Demirbaş ile Mehmet Budak, halen alt yapı antrenörlerinden Şahin Çırak yönetiminde antrenmanlarını takımdan ayrı olarak sürdürüyorlar.

İki futbolcuya talip olan kulüplerin bonservis bedeli ödemek istemedikleri, "sıfır" bonservis bedeli karşılığında transferi gerçekleştirme talebini ilettikleri, bunun da Malatyaspor Kulübü'nden kabul görmediği bildirildi.

Son iki günde iki futbolcu için Malatyaspor'un istediği ve "hayli indirdiği" bonservis bedelini ödeyecek kulüplerle anlaşılabileceği, aksi takdirde Taner ve Mehmet Budak'ın Malatyaspor kadrosunda kalacakları belirtildi.

İKİ FUTBOLCU İÇİN HABER BEKLENİYOR..
Malatyaspor'un 6 Şubat'ta sona erecek olan ara transferin bitimine iki gün kala Trabzonspor'un forvet oyuncusu Cem Demir ile Eskişehirspor'un yedek kalecisi Cenk'le anlaşmak istediği bildirildi.

Ligin ilk yarısında ciddi bir kaleci sorunu çeken, bazı maçlarda "tecrübesiz" kaleciler nedeniyle hesaplamadığı puanlar kaybeden Malatyaspor'un bu nedenle Taylan, Emrah ve Eray'ın dışında kaleci mevkii için Cenk'i de almak istediği kaydedildi.

Bu arada, Malatyaspor'un forvet oyuncusu transfer listesinde yer alan Konyaspor'un Kayseri Erciyes'te oynayan futbolcusu Volkan için anlaşma sağlanamadığı, bu futbolcunun Kartalspor'a transfer olduğu öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız