SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bonus Hoca' Geliyor

A- A+ PAYLAŞ

Eğitim dünyasında Bonus Hoca olarak tanınan ve liselere giriş ile ünversiteye hazırlık sınavları hakkında yaptığı özgün yorumlar ile öğrencilerin ve öğrenci velilerinin yakından takip ettiği Sınav Psikolojisi Uzmanı Süleyman Beledioğlu Birey Dershaneleri tarafından düzenlenen Öğrenci ve Veli Konferansları için Cumartesi günü Malatya’ya geliyor.

TRT, TV8 ve Kanal A Eğitim danışmanlığını yürüten ve her Salı günü TV8‘de Erkan Tan’la Başkent’ten Programı’nda sınavlara hazırlanan ilköğretim ve lise öğrencilerinin SBS- LYS ve YGS’ye yönelik sorularını yanıtlayan Süleyman Beledioğlu, 25 Aralık Cumartesi günü iki ayrı konferansta öğrenci ve öğrenci velileri ile buluşacak.

Süleyman Beledioğlu’nun Belediye Konferans Salonu’ndaki ilk buluşması saat 13.00’de düzenlenen Öğrenci Konferansı kapsamında ilköğretim ve lise düzeyinde SBS- LYS ve YGS’ye hazırlanan öğrencilerle olacak. ‘Sınav Cesareti’ başlığı taşıyan bu buluşmada SBS- LYS ve YGS’ye hazırlanan öğrencilere sınav psikolojisi, sınav tekniği ve sınavlarda başarılı olmanın yol haritası hakkında bilgi verecek olan Beledioğlu öğrencilerin sınavlara ilişkin sorularını da yanıtlayacak.

Süleyman Beledioğlu aynı gün, yine Belediye Konferans Salonu’nda saat 16.00’da başlayacak Veli Konferansı’nda sınavlara hazırlanan öğrencilerin velilerine konuşacak. ‘Sınav Sürecinde Aile Ne Yapmalı?’ başlıklı konferansta, anne ve babanın sınava hazırlanan öğrenci ile doğru ve verimli iletişim kurma yaklaşımı hakkında bilgi verecek, deneyimlerini aktaracak. Beledioğlu konferanstan sonra kitaplarını imzalayacak.

Süleyman Beledioğlu, tüm öğrenci ve öğrenci velilerine açık olan bu konferanslardan önce Cumartesi günü saat 11.00’de TV Malatya’da Hülya Kaya tarafından hazırlanıp sunulan programa katılacak, saat 12.00-13.00 arasında ise Malatya Park AVM’de Birey Dershanesi standında Malatyalı öğrencilerle sınavlara dair söyleşi yapacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız