SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Borç Ödenemeyince

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:50:45
Borç Ödenemeyince
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 2013 yılının birinci çeyreğinde ipotekli satış sonucu el değiştiren konut sayısı 944 olduğu bildirildi. 

TÜİK tarafından yapılan açıklamada, şöyle denildi:

"Malatya ilinde 2013 yılının ilk çeyreğinde 2 394 konut satış sonucu el değiştirdi

Satış sonucu el değiştiren 2 394 konutun, 2013 yılının birinci çeyreğinde Türkiye içerisindeki payı %0,9’dur. İllere göre satış sonucu el değiştiren konutların sayısı incelendiğinde Malatya ilinin 25. sırada yer aldığı görülmektedir.

Satış sonucu el değiştirmiş olan 2 394 konutun %39,4’ü (944 konut) için ipotekli satış gerçekleşti

Malatya ilinde 2013 yılının birinci çeyreğinde ipotekli satış sonucu el değiştiren konut sayısı 944 oldu. Malatya’da ipotekli satış sonucu el değiştiren konutların Türkiye içerisindeki payı %0,8 iken, illere göre sıralama incelendiğinde Malatya’nın 23. sırada yer aldığı görülmektedir.

Satış sonucu el değiştirmiş olan 2 394 konutun %60,6’sı (1 450 konut) diğer satışlar sonucu el değiştirdi

Malatya ilinde 2013 yılının birinci çeyreğinde diğer satışlar sonucu el değiştiren konut sayısı 1 450 oldu. Malatya’da diğer satışlar sonucu el değiştiren konutların Türkiye içerisindeki payı %0,9 iken, illere göre sıralama incelendiğinde Malatya’nın 26. sırada yer aldığı görülmektedir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız