SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Borçla Yaptılar

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki sulama birlikleri içerisinde kanallarını büyük oranda onararak hizmet veren Doğanşehir Sulama Birliği, onarım çalışmalarını taksitle borçlanarak gerçekleştirdi.

Doğanşehir Sulama Birliği, kendi sorumluluk bölgesindeki kanalların onarımı için başlattığı inşaat çalışmalara kış sezonu nedeniyle ara verdi.

Doğanşehir Sulama Birliği Başkanı Abuzer Toprak, kanal onarım projesinde çalışan işçilere toplu olarak yemek verdi. Toprak, işçilere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, önümüzdeki sezonda da onarım ve bakım çalışmalarına önem vereceklerini kaydetti.

Toprak, "Biriliğimiz tarafından 2010 yılında 5 kilometre uzunluğundaki kanal yenileme işi tamamlanmıştır. Kanallarımızın yenilenmesi işi devam edecek olup bu yönde hazırlandığımız projelerimiz ve ilgili yerlere gönderilmiştir. Projelerimizin onaylanması durumunda kanal yenileme işi devam edecektir. Sulama birliğimiz kendi imkanları ile faaliyetlerini sürdürmeye ve ayakta durmaya çalışan kurum. Birlik imkanları da kısıtlı olduğu için bakım-onarımda ve kanal yenileme işinde istenilen düzeyi
yakalayamıyorduk. Ama taksitle geri ödemeli olan bu bakım-onarım projesi sayesinde birliğimize fazla maddi yük binmeden sadece işçiliğini biz üstlendiğimiz için masrafımızda fazla olmadı. Yeni yaptığımız ve yapacağımız kanallarla Doğanşehir bölgesinde sorunsuz bir sulama hedefliyoruz bu konuda çiftçilerimizin üzerlerine düşen sorumluluklarını yerine getirmesini bekliyoruz."diye konuştu.

Toprak, kendilerine her türlü desteği veren işadamı Vahap Küçük'e de teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız