SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Borçlar Kanunu Sempozyumu

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:30:04
Borçlar Kanunu Sempozyumu
A- A+ PAYLAŞ
“6098 Sayılı Türk Borçlar Kanunu Sempozyumu” İnönü Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Malatya Barosu işbirliği ile yapıldı.
 
İnönü Üniversitesi kampüsünde bulunan Hoca Ahmet Yesevi Salonu'ndaki sempozyuma, Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın, Malatya Vergi Mahkemesi Başkanı Metin Kahraman, Malatya Baro Başkanı Avukat Eyüp Kutlubay, fakülte dekanları, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.
 
Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal Şenocak, sempozyumda açılış konuşmasını yaparak, 1 Temmuz 2012 tarihinde yürürlüğe girecek olan borçlar kanunu ile ilgili olarak yapılan değişikliklerin ele alınacağını belirtip sempozyumun başarılı geçmesini diledi.
 
Sempozyum'da, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Veysel Başpınar “Türk Borçlar Kanunu’nun Genel Değerlendirmesi” Prof. Dr. Hasan Seçkin Ozanoğlu “Genel İşlem Şartları” ve Yrd.  Doç. Dr. Süleyman Yılmaz “Kefalet Hukukunda Yapılan Değişiklikler” Erciyes Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Murat Doğan “Kira Hukukunda Yapılan Değişiklikler” Melikşah Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Murat Şen “Hizmet Sözleşmesinde Yapılan Değişiklikler” Doç. Dr. Yusuf Büyükay “Borcun İfası ve İfa Edilmemesi ile İlgili Değişikliklerin Değerlendirilmesi”  Gazi Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. M. Fadıl Yıldırım “Eser ve Vekâlet Sözleşmelerinde Yapılan Değişikliklerin Değerlendirilmesi” İnönü Üniversitesi Hukuk Fakültesi Arş. Gör.  Dr. Adem Yelmen ise “Türk Borçlar Kanunu’nda Zamanaşımı Süreleri ile İlgili Değişiklikler” konularında bilgiler verdiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız