SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Borçlarımızı Temizledik"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:14:16
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, Bostanbaşı Belediye Başkanı Hasan Aydoğan’ı makamında ziyaret etti. 

Belediyenin çalışmaları hakkında Kaymakam Babahanoğlu’na bilgi veren Başkan Aydoğan, Bostanbaşı Belediyesi’nin kısa zamanda hayata geçirdiği projeler ile Malatya’nın en hızlı ve planlı büyüyen alt merkezi olma yolunda ilerlediğini söyledi. Aydoğan, “Beldemiz şehir merkezine çok yakın olmasına rağmen beklenen büyümeyi bir türlü gerçekleştiremedi. Ancak bizler göreve geldiğimizde mantıklı projeler ile Bostanbaşı’nın bir alt merkez haline getirebileceğimize inanıyorduk. Belde genelinde yollar açtık, alt yapı çalışmalarımızı hızla tamamlama yoluna gittik, belediyemizin araç filosunu güçlendirdik ve borçlarımızı temizledik. Hayal gibi görünen çalışmaları hayata geçirmeye başlayınca beldemize yatırımlarda akmaya başladı. Yükselen lüks konutlar, açılan alışveriş merkezi bir anda beldemizin dokusunu değiştirdi. Malatya’nın yeni yaşam merkezi olmaya aday bir belde ortaya çıktı. Beldemizde yaptığımız sosyal yaşam alanları ve çocuk parklarıyla yatırımların değerini artırmayı başardık. Bostanbaşı bizleri gelecek adına umutlandırıyor. Kabuğunu kırmayı başaran Bostanbaşı gelişmeye ve büyümeye hızla devam edecek” dedi.

Kaymakam Nesim Babahanoğlu ise, Belediye Başkanı Hasan Aydoğan’ı çalışmalarından ve verdiği hizmetlerden dolayı kutlayarak, “Bostanbaşı Belediyesi gerek ekipmanları ile gerekse yaptığı güzel çalışmalarla güzel işlere imza atmışlar. Bostanbaşı yerleşik imar durumu ile gelişen ve büyüyen Malatya’nın gözde yerlerinden biri durumuna geldi. Bostanbaşı yapmış olduğu güzel çalışmalarla bu hedefi yakalamış. Belediye Başkanı Hasan Aydoğan olmak üzere belediye çalışanlarını kutluyorum” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız