SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Borçlarını Ödemiş

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Tapu Kadastro Müdürlüğü'ndeki bir bankaya ait vezneden yaklaşık 40 bin TL çalınması olayının zanlısı yakalandı. Zanlının, çaldığı öne sürülen parayla, yakalanana kadar borçlarını ödediği iddia edildi.

Soygun üzerine harekete geçen Asayiş Şubesi'ne bağlı Gasp Büro ve Cinayet Büro ekipleri, şüpheli Suat G.'nın gidebileceği tüm adres ve konuşabileceği tüm kişiler takibe alındı. Şahsın sık sık ganyan bayiine gittiğini tespit eden ekipler, şahsı bir ganyan bayisinden çıktıktan bir süre sonra Halep Caddesi'nde yakaladı. Şahısın üzerinde yapılan aramada, 13 bin 300 TL para ele geçirildi.

Özel güvenlik görevlisi Suat G.'nin, aldığı paradan 15 bin TL'sini özel bir güvenlik şirketine, 5 bin TL'sini borcu bulunan ganyan bayiine ve 2 bin TL'sini elden borç aldığı bir bayana verdiği öne sürüldü.

Güvenlik görevlisi ile birlikte 1 adet tabanca, kelepçe, kar maskesi ele geçirildi. Şüpheli, Asayiş Şubesi'ne getirilirken, basın mensuplarından yüzünü saklamaya çalıştı.

OPERASYONA KATILAN EKİPLERE MÜDÜRDEN TATLI İKRAMI
Şüphelinin yakalanması üzerine Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Asayiş Şubesi'ne gelerek, operasyona katılan ekipleri tebrik etti ve kendilerine tatlı ikramında bulundu. Kahya, "Arkadaşlarımı kutlamak için geldim. Arkadaşları gerçekten üstün performansından dolayı kutluyorum ve onu da taçlandırmak için tatlı ikram edeceğiz" dedi.

Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Cinayet Bürosu ve Gasp Bürosu ekiplerini tek tek kutlayarak, "Sizleri yürekten kutluyorum. Kısa sürede iyi bir performans gösterdiniz. Şüpheliyi yakaladınız. Polis çalışırsa nelere ganidir, onu bize gösterdiniz. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum. Arkadaşlar, siz isterseniz destan yazarsınız. Kahramanlıkta göstereceğinize inanıyorum" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız