SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Borçlu Yüzyıl !

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:57:36
Borçlu Yüzyıl !
A- A+ PAYLAŞ
 
İngiltere 100 yıllık tahvil çıkarıyor...
 
İngiltere 100 yıl vadeli tahvil arzına gidecek. Hükümet şimdi aldığı borcu 100 yıl geri ödemeyecek.
 
İngiliz basınında çıkan haberlere göre, İngiltere Maliye Bakanı George Osborne, 100 yıl vadeli tahvil ihracı planını gelecek haftaki bütçe sunumunda açıklayacak. CNBC-e'nin haberine göre, İngiliz hükümetinin, 1. Dünya Savaşı'ndan bu yana ilk kez 100 yıllık tahvile yönelerek, düşük faiz ortamından yararlanmak ve İngiltere'nin güvenli liman görünümünü pekiştirmek istediği belirtiliyor. 
 
İngiltere'nin mevcut durumdaki 1 trilyon sterlinlik borcunun vadesi birkaç aydan başlayıp 50 yıla kadar uzanıyor. İngiltere, 50 yıllık tahvili 2005'te ihraç etmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız