SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Borçluyu Vurup, Kaçırmışlar

A- A+ PAYLAŞ
Hatay'da alacaklılarını tabancayla yaraladıktan sonra Malatya'ya kaçıran 4 kişi, gizlendikleri evde düzenlenen operasyonla yakalandı. 
 
Edinilen bilgilere göre, Hatay'da meydana gelen olayda, C.C. (58) ve çocukları İ.C. (28), M.C. (30) ile arkadaşları Ş.A. (30) bir alışveriş nedeniyle borcunu ödemeyen F.Z. (40) adlı şahsı tabancayla ayağından yaraladı. Ardından 4 kişi, zorla senet imzalattıkları yaralı şahsı otomobille Malatya merkeze bağlı Dilek beldesindeki bir eve getirerek gizlendiler. Olayın Malatya Emniyet Müdürlüğü'ne bildirilmesi üzerine Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği ekipleri yaptıkları çalışma sonucunda şüphelilerin, yanlarında kaçırdıkları yaralı şahsın bulunduğu evi tespit etti. Düzenlenen operasyonda yaralı şahıs kurtarılırken, 4 şüpheli kullandıkları ruhsatsız tabancayla birlikte yakalandı. Malatya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan F.Z'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Yaralı şahsın şüpheliler tarafından tutulduğu evde ayağının pansuman edildiği öğrenildi. Yapılan soruşturma sonrasında "Ateşli silahla yaralama, zorla senet imzalatma, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma ve ruhsatsız tabanca bulundurma" suçlarından Malatya Adliyesi'ne sevk edilen C.C., İ.C., M.C. ve Ş.A. tutuklanarak Malatya Cezaevi'ne konuldu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız