SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Borçsuz' Bırakanlara Teşekkür

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:52:16
'Borçsuz' Bırakanlara Teşekkür
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Doğanşehir İlçesi’nde Belediye tarafından Halk Günü düzenlendi. 

30 Mart yerel seçiminde AKP’den Belediye Başkanı seçilen Vahap Küçük’ün Doğanşehir Belediye Düğün Salonu’nda düzenlediği halk gününe, belediye meclis üyeleri, eski belde belediye başkanları, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Küçük burada yaptığı konuşmada, “Doğanşehir Belediyesi’nde 46 memur, 63 kadrolu işçi, 45 şirket işçisi, 70 mevsimlik işçi çalışmaktadır. Aylık toplamda 300 bin TL masrafları olmaktadır. Beldelerimizden bize intikal eden borçlar şöyle: Polat Belediyesi'nden 159 bin 262 TL, Söğüt Belediyesi'nden 304 bin 998 TL, Gövdeli Belediyesi'nden 2 milyon 152 bin 689 TL, Erkenek Belediyemizden 1 milyon 93 bin TL, Sürgü Belediyemizden 1 milyon 145 bin TL borç ve Kurucaova Beldemizden de bize 130 bin TL para aktarıldı” ifadelerini kullandı.

Küçük, “Bundan sonra da en az 6 ayda bir olmak üzere Halk Günümüz devam edecektir. Bu sürede halkımız karşısına çıkarak Belediyemizin gelişimini halkımıza anlatacağız. Bu toplantılarımızda halkımız da sıkıntılarını, dertlerini, taleplerini, önerilerini bize sunabileceklerdir. Vatandaşlarımızla istişare ederek İnşallah İlçemizin sorunlarını gidereceğiz” dedi.

Daha sonra vatandaşların sorunları dinlendi. Başkan Vahap Küçük tarafından sorunların çözümü için gerekli talimatlar verildi. Başkan Küçük, borçsuz bir belediye bıraktıkları için Kurucaova Belediye Başkanı Mehmet Karataş ile Polat Belediye Başkanı Hasan Orman'a plaket sunarak teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız