SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Borcu Kapattı'', Bağış Yaptı

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Kulübü'ne en çok destek çabası olan milletvekili olarak bilinmesine karşın, kulüp internet sitesinde "borçlu" listesinde ilan edilen CHP Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu'nun, bu borcunu kapattığı, ayrıca kulübe destek için başlatılan yardım kampanyasına 1.000 YTL bağışta bulunduğu bildirildi.

KAMPAYAYA KATILDI..
Ankara'dan Malatya'ya gelen ve Türkiye İş Bankası Malatya Şubesi'ne giderek, ilgili hesaba bin YTL yatıran Aslanoğlu, burada yaptığı açıklamada, yatırdığı bağışın göstermelik olduğunu, Malatyaspor'a yardım konusunda herkesin dikkatini çekmek istediğini söyledi. Aslanoğlu, özellikle sivil toplum kuruluşlarını kampanyaya davet etti.

Malatya Valiliği tarafından hafta başında, Malatyaspor'a yardım amacıyla İş Bankası Malatya Merkez Şubesi'nde 4404404 numaralı YTL ve 1444444 numaralı Euro hesabı açılmıştı.

Banka yetkilileri, geçtiğimiz Salı günü başlatılan kampanyada bugüne kadar toplanan para konusunda bilgi vermediler ve bu konudaki açıklamayı Vali Halil İbrahim Daşöz'ün yapabileceğini bildirdiler.

"İLAN EDİLEN" BORCUNU DA ÖDEMİŞ!..
Öte yandan, Malatyaspor'a en fazla maddi ve manevi destek sağlayan, buna aracı olan, deplasman masrafı karşılayan milletvekili olmasına karşın, İstanbul'da yapılan geceye katılıp, 6 bin YTL tutarındaki "davetiye" bedelini ödemediği gerekçesiyle, diğer bazı isimlerle birlikte kulüp internet sitesinde "borçlu" olarak ilan edilen Aslanoğlu'nun, bu parayı da kulübe yatırdığı öğrenildi.

Aslanoğlu, söz konusu 6 bin YTL'lik borçla ilgili olarak, "Ben yaşamımda kimseye borçlu kalmadım. Malatyaspor'un o gecesinde de ben para toplamaya çalışıyordum. Gecede bulunan hemşehrimiz Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er, 'Bir maaş da Mevlüt Beyden' demiş ve bu borç öylece ortaya çıkmış. Bunun da gereğini yaptım.."dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız