SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Borcu Olan Esnaf Yapılandırsın'

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:56:56
'Borcu Olan Esnaf Yapılandırsın'
A- A+ PAYLAŞ

Esnaf ve Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Malatya Bölge Birliği Başkanı İsmet Bayram, kredi borcu olanların yapılandırma imkanından yararlanmalarını istedi. 

Birlik binasında yaptığı basın açıklamasında, torba yasası ile birlikte çıkan kredi borçlarının yapılandırılması hakkında bilgi aktaran İsmet Bayram, “Borçlarını ödeyemeyen ve ödeme güçlüğü çeken esnaf ve sanatkarlarımıza kolaylık sağlamak amaçlı kredi faizlerinin yapılandırılması ile ilgili bir karara varılmış ve neticesinde bu yapılandırmadan borcu 20 Nisan 2014 tarihinden (bu tarih dahil) önce kooperatif takibine intikal eden icra takibi başlatılmış olsun veya olmasın ortakların 31 Ekim 2014 Cuma günü mesai bitimine kadar Kooperatife başvurmaları halinde; Kooperatif Takibindeki asıl alacak tutarına (Bankaca Kooperatif Blokeli ve mevduat hesaplarından alınan tutarlar, icra masrafları vs.) hiçbir gecikme faizi hesabı yapılamayacaktır” ifadelerini kullandı.

“24 Eylül 2014 - 31 Ekim 2014 tarihleri arasında defaten ödemeleri durumunda kendilerinden herhangi bir gecikme faizi tahsil edilmeyecektir. Yapılandırma ile ilgili daha geniş bilgi almak isteyen Kooperatif ortaklarımızın Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatiflerine başvurmaları gerekmektedir” diyen Bayram, kredi borcu olanların yapılandırma imkanından yararlanmalarını istedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız