SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Borsa Başkanlığına Aday

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:26:41
Borsa Başkanlığına Aday
A- A+ PAYLAŞ

Ramazan Özcan, Malatya Ticaret Borsası (TB) Başkanlığı için adaylığını açıkladı. 

Gazeteciler Cemiyeti'nde basın açıklaması yapan Ramazan Özcan, Malatya TB'nin 1 Şubat’ta yapılacak olan seçimi için aday olduğunu ifade edip, daha önceden adaylığını açıklayan Eşref Aydın'ın adaylıktan çekildiğini ve kendisini destekleyeceğini aktardı.

Özcan, "Seçiciler, Ticaret Borsası'nın yeni başkanını seçmek için kurulacak sandığa koşacak. Kullandıkları oylarla yeni bir beyaz sayfa açacaklar. Kamuoyu, ulusal ve uluslararası kimlik taşıyan kayısının nabzını yakında tutan borsaya kilitlendi. Üreticilerin sıkıntılarının doruğa ulaştığı bir ortamda isimlerden ziyade projelerin oy koparacağı sürece girildiği düşüncesini taşıyorum" şeklinde konuştu.

"Kentin 400 milyon dolar civarında bir ticaret hacmi var. Bunda kayısının payı büyüktür" diyen Özcan, kayısının hak ettiği yere gelmesi için çaba göstereceklerini bildirdi.

Eşref Aydın ise, "1 Şubat tarihinde başkanlık seçimi için aday olmuştum. Başkan adayı Ramazan Özcan'ı destekleme kararı aldık. Arkadaşlarımızdan gelen talep üzerine Ramazan Özcan'ı destekliyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız