SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Borsa Bina Satın Aldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:30:46
Borsa Bina Satın Aldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret Borsası (MTB) bina satın aldı. MTB’nin önümüzdeki günlerde yeni binaya taşınacağı bildirildi. 

MTB Başkanı Gürsel Özbey ve Meclis Başkanı Akif Baştürk, Niyazi Mısri Mahallesi Çevreyolu kenarı Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) yakınındaki Nalçacılar’a ait aldıkları bina hakkında bilgi verdiler.

MTB Başkanı Gürsel Özbey, “2013 seçimlerinde göreve geldiğimizde, Malatya’yı yakışır bir borsa binası yapmayı iddia etmiştik. Akredite olan, dünya borsaları ile entegre olabilen, ürün borsacılığına giderken fiziksel yapısını güçlendiren güzel bir borsa yapmayı üye ve Malatyalılara söz vermiştik” ifadelerini kullandı. 

“Malatya’nın en iyi yerinde, bankaların merkezinde çevreyolu kenarında bir bina satın aldık. Malatya’ya yakışır borsa binası yapmak için iç tadilat yapacağız. İnşallah yakın zamanda tadilatı yapıp, borsaya yeni bir bina kazandırmış olacağız” diyen Özbey, “2023 hedefindeki Türkiye ve Malatya’sına yakışır bir borsa binası haline getireceğiz” şeklinde konuştu. Özbey, “Biz bu konuda yardımcı olan, yönetim kuruluna, meclis başkanı ve üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

MTB Meclis Başkanı Akif Baştürk ise, “Malatya’nın büyükşehir olması hesabiyle böyle kurumsal binalara ihtiyaç var. Ticaret Borsası’nın mevcut binası Malatya ve Borsamızı yeterince temsil edememekteydi. Yeni bir bina alınması, Malatya’nın kalkınmasına, dolayısıyla kayısı işlemlerinin burada yapılmasına zemin hazırlayacağı için, ileride daha büyük hizmetler vereceğine inanıyorum. Binamızın hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız