SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Borsa'da Özbey Listesi Kazandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:33:37
Borsa'da Özbey Listesi Kazandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret Borsası’nın yapılan seçimini eski genel sekreter Gürsel Özbey başkanlığındaki grubun listesi kazandı. 

Ticaret Borsası’nın seçimi sonucunda eski yönetimden Gürsel Özbey başkanlığındaki grubun beyaz listesi 149 oy ile seçimi kazanırken, adaylardan Ramazan Özcan’ın sarı renkli listesi 143, Vahap Sayın’ın mavi renkli listesi 116 ve Ali Rıza Poyraz’ın yeşil renkli listesi ise 109 oy aldı.

Eski başkan Mehmet Kalaycıoğlu tarafından da desteklenen Gürsel Özbey, “Meclis kurulu üyelerimiz ile seçimi kazanmış bulunuyoruz. Tüm Malatya’ya, tüm üyelerimize hayırlı olsun. Bundan sonra da arkadaşlarımızla birlikte Malatya için iyi hizmetler vereceğimize inanıyoruz, kendimize güveniyoruz” dedi.

Gürsel Özbey başkanlığındaki Ticaret Borsası’nın Meclis Üyeliklerine Yusuf Budak, Asım Solmaz Tuğla, İlbaylar Tarım Gıda, Kenan Karadağ, Fırat Un Sanayi, Abdullah Sağlam, Bakırcıoğlu Tarım, Şerefhanlı Gıda, Ahmet Eroğlu, İdris Payza, Özkaya Yem, Ali Türkoğlu ve H. Ahmet Duran seçildiler. Ticaret Borsası Meclisi’nin yedek üyeliklerine ise Kenan İlbay, Murat Barutçuoğlu, Murat Kara, Rıza Beydemir, Hasan Eliaçık, Şenol Karadağ, Seyfettin Demir, Hüseyin Deniz, Kilim Ticaret, İlka Kayısı, Mustafa Ersoy, Vahap Kırıcı, Eşref İşgören ve Abuzer Aktürk seçildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız