SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Borsa'da Seçim Hareketliliği

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:25:01
Borsa'da Seçim Hareketliliği
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret Borsası’nın mevcut yönetimi 3 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler için çalışmalarını başlattı. 

Malatya Ticaret Borsası Başkan Vekili Gürsel Özbey ve Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Akif Baştürk, kendi grupları ile istişare toplantısı düzenleyerek, seçimlere yönelik çalışmalarını başlattı.

Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Akif Baştürk’ün ev sahipliğinde gerçekleşen istişare toplantısında konuşan Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey, “3 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler nedeniyle arkadaşlarımızla bir araya geldi. Burada seçim startını veriyoruz. Seçimin borsa camiasını ve Malatya’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Özbey, yönetim olarak bazı projeler üzerinde çalıştıklarını söyleyerek, öncelikli olarak kuru kayısı lisanslı depoculuk konusunda bazı çalışmalar üzerinde durduklarını ifade etti. Özbey, Ticaret Borsası ile İl Özel İdaresi’nin birlikte ortaklaşa olarak yürüttüğü 10 milyon Euro tutarındaki projenin Ticaret Borsası’nın öncülüğünde, okul sütü benzeri projenin kuru meyve tanıtım grubu ile birlikte yürütüleceğini belirten Özbey, projelerle ilgili detaylı bilgilerin önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılacağını ifade etti.

Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Akif Baştürk ise, seçimlerin Malatya için hayırlı olmasını dileyerek, ileriye ve gelişmeye yönelik önemli adımlar atılacağını ifade etti.

İstişare toplantısına Özbey ve Baştürk ile birlikte Yusuf Budak, Ahmet Solmaz, Ahmet Eroğlu, Lütfi İlbay, İdris Payza, Ali Türkoğlu, Murat Bakırcı, Ahmet Duran, Kaya Doğan, Mehmet Şerefhanlı ve Faruk Baştürk katıldı.

ÖZCAN'IN TOPLANTISI..

Malatya Ticaret Borsası Başkan adayı Ramazan Özcan, “Sorunları çözmek için ekibimizle yönetime talipli olduk” dedi. 

3 Mayıs Cuma günü yapılacak olan Ticaret Borsası seçiminde başkan adayı olan Ramazan Özcan ve yönetime aday olanlar, Mangal Vadisi’nde basın açıklaması yaptı. Özcan, “3 Mayıs’ta yapılacak olan Ticaret Borsası seçimleri için, ihracatçı ve tüccar arkadaşlarımızla beraber oluşturduğumuz ekip çalışması ile borsayı yönetmeye talip olduk. Büyükşehir olmuş Malatya’nın sorun ve sorumluluklarında söz söyleyen kurum haline getirmek için aday olduk. İhracatçı ve tüccarın sıkıntılarını çözmek için aday olduk. Gerek Şire Pazarı ve gerekse buğday pazarının bütün sıkıntılarını ortadan kaldırmak için aday olduk. Kayısı ile ilgili kamuoyu oluşturmak, sorunları gerekli mercilerle paylaşıp hak ettiği yere kaşıyabilmek için aday olduk” dedi.

Özcan, özellikle son günlerde kayısının adeta kurtuluşu gibi görünen lisanslı depoculukla ilgili üstüne düşen görev yapmak ve takip etmek için çalışmalar yapacaklarını belirterek, bu konuda emeği olan AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz’e teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız