SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Boş Arazide G-3 Mermisi Bulundu

0
Güncellendi - 2016-02-28 17:20:18
Boş Arazide G-3 Mermisi Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da boş bir arazide G3 tüfeğine ait 23 adet mermi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Yeşilyurt yolu üzerindeki Meyvecilik Araştırma İstasyonu arka kısmındaki boş arazide ihbar üzerine yapılan incelemede 23 adet G3 piyade tüfeği mermisi bulundu. Yeşil bir ambalaj içerisinde bulunan mermiler ile ilgili çalışma başlatan polis ekipleri çevrede delil araması yaptı.

Mermiler incelenmek üzere emniyet müdürlüğüne götürülürken, polis G3 mermilerinin kimler tarafından araziye bırakıldığını ortaya çıkarmak için soruşturma başlattı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • KAMİL POLAT (8 yıl önce)
    Kesinlikle öyle yolun iki tarafındaki kısımdada hiç hoş olmayan şeylere sahne oluyor orası hiç bir güvenlik önlemi yok zina fuhuş ve alkol kullananları baksanız görürsünüz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Can (8 yıl önce)
    Orası yol geçen hani içerisinde fuhuş zina alkol ve uyuşturucu kullanımı yaygın halde yapılıyor ne yazıkki hiç bir önlem alınmıyor orası yol geçen hanı orda bi süre işkur üzerinden çalıştım oranın kadrolu ve mevsimlik işcileri yatıyor ama işkurdan gelen elamanlar eziliyor çok kötü muamele görüyor insan yerine konmuyor
    0
    0
    Yanıtla